НОМЕР ЛЮКС У ВЕЛИКІЙ КИТАЙСЬКІЙ СТІНІ

Розкішний номер-люкс облаштували у вежі Великої китайської стіни.

Тепер шанувальники китайської культури та історичних пам’яток цієї країни отримали унікальну можливість ще й пожити в одній із найвідоміших серед них. Так, у вежі Великої китайської стіни облаштували атмосферні апартаменти, проживання у яких можна виграти.

Облаштував апартаменти відомий сервіс для інтернет-бронювань AirBnB спільно з комітетом розвитку туризму у Пекіні.

У вежі облаштовано спальню із двоспальним ліжком з балдахіном, елегантним столом, кріслами та іншими розкішними меблями. Також тут є ванна кімната, а дах прикрашений панорамною мансардою, щоб спостерігати за зорями.

 

 

Правила внутрішнього розпорядку передбачають, що гості не повинні слухати гучно музику або намагатись пробратись у замкнені частини Великої китайської стіни та спускатись вздовж неї під час проживання.

Вперше розкішний люкс відкриють для гостей 4-8 вересня 2018 року. При цьому, проживання на ці дні можна просто виграти. Для цього потрібно написати не більше 550 символів, даючи відповіді на запитання: "Чому у наші дні так важливо стирати межі між різними культурами? Яким чином ви хотіли б створювати нові зв'язки? Розкажіть, чому ця чарівна ніч повинна дістатися саме вам".

Крім проживання одну ніч у вежі Великої китайської стіни переможців пригостять традиційною вечерею, проведуть екскурсію сільською місцевістю та розкажуть історію величного муру.

 

Якщо вам цікаво дізнатись про тури світом за найнижчими цінами заповніть форму нище! Або звернтайтесь до нас - м.Луцьк вул. Драгоманова 1а 050 377 07 26 / 063 567 66 66, 0332 74 91 91.


Заповніть форму і отримаєте найкращу пропозицію