ТАЇЛАНД СКАСУЄ ВІЗОВИЙ ЗБІР ДЛЯ УКРАЇНЦІВ!

Окрім України, спрощення стосуватимуться ще 21 країни.

Уряд Таїланду ухвалив рішення звільнити туристів низки країн від 1 грудня до 31 січня 2019 року від сплати візового збору після прибуття.

В Кабміні розповіли, що вирішили скасувати плату в розмірі 2000 батів ($ 60) для іноземців з 21 країн, які прибувають до Таїланду на 15 днів. Тепер власники паспортів Андорри, Бутану, Болгарії, Китаю, Кіпру, Ефіопії, Фіджі, Індії, Казахстану, Латвії, Литви, Мальдівів, Мальти, Мавританії, Папуа - Нової Гвінеї, Румунії, Сан-Марино, Саудівської Аравії, Тайваню, України та Узбекистану зможуть відвідати королівство без оплати візи.

Згідно з інформацією Імміграційного бюро кількість туристів, які отримують візи після прибуття, продовжує падати від січня 2016 року. Очікується, що ініціатива допоможе збільшити турпотік на 30%.

Такий крок спрямований, насамперед, на повернення до країни китайських туристів, кількість яких після аварії корабля на Пхукеті, коли загинули 47 осіб, значно скоротилася. За деякими оцінками, завдяки ініціативі, королівство може відвідати до кінця року до 40 млн іноземців замість очікуваних 38 млн.

Міністерство туризму і спорту Таїланду підрахувало, що у вересні загальна кількість туристів становила 2,65 млн осіб, що на 2,3% більше ніж за аналогічний період минулого року - 648 тис. 

За дев'ять місяців 2018 року Таїланд відвідало 28,5 млн іноземних туристів (на 8,7% більше, ніж за той же період минулого року). У поїздках вони витратили 1,4 трлн батів ($ 42,9 млрд), що на 10,9% більше, ніж за дев'ять місяців 2017 року. 

Скористайтеся цією можливістю забронювавши тур на період з 1 грудня до 31 січня 2019 року. 


Заповніть форму і отримаєте найкращу пропозицію