ЩО ТАКЕ РАННЄ БРОНЮВАННЯ ТУРІВ І ЧОМУ ЦЕ ВИГІДНО!

Раннє бронювання має цілий ряд переваг, якими досить активно користуються жителі європейських країн. Наприклад, заздалегідь бронюють свої поїздки приблизно 85% жителів Великобританії, та й показники такого ж рівня є і в країнах Європи. І це цілком виправдано! Таким чином, можна заощадити до 50% вартості такої ж путівки, але в сезон.

Раннє бронювання - що це таке?

Раннє бронювання розробляється спільно з операторами туристичних компаній, з готелями і авіакомпаніями. Сенс такої акції - зниження ціни на тури при попередньому їх бронюванні. Відпочинок в Туреччині, наприклад, може обійтися вам значно дешевше, якщо ви вирішите забронювати місця заздалегідь.

Економія - за рахунок чого вона можлива?

Перш за все це цікаво самому власнику готелю. Йому за допомогою раннього бронювання надається можливість ще до початку сезону реалізувати частину номерів, тим самим забезпечити повну завантаженість готелю в сезон. Раннє бронювання для власника готелю сприяє раціональному плануванню та реалізації витрат, необхідних для підготовки до сезону. Це ж саме відноситься і до туристичних операторів, і до авіакомпаній. Адже гарантія реалізації послуги в майбутньому для них життєво необхідна.

Переваги раннього бронювання для туристів

  1. Економія на купівлі туру. Ви можете зберегти власні кошти, при цьому не економивши на якості обслуговування. Раннє бронювання є вигідним не лише для туристів, але й для готельєрів. Власники надають знижки до 50% на відпочинок, адже таке бронювання є своєрідною гарантією щодо завантаженості готелів.
  2. Готель на будь-який смак. Якщо ви згадали про купівлю туру перед самою відпусткою, то вам прийдеться бронювати ті готелі, що запропонують гарячі тури. Раннє бронювання дає Вам можливість обрати омріяний готель і не переживати, що там не буде вільних номерів.
  3. Гарантований авіапереліт. В сезон є імовірність великого завантаження рейсів, тому є ризик, що на Ваші дати просто не буде місця в літаку і всі плани прийдеться зрушувати. При ранньому бронюванні ви забезпечуєте себе сидінням, а також можете обрати, де саме воно буде знаходитися.
  4. Оплата частинами. Хочете відпочити, але у вас немає всієї необхідної суми? При ранньому бронюванні це не є проблемою. Ви можете заплатити частину коштів безпосередньо у день бронювання, а решту доплатити впродовж визначеного терміну.
  5. Коливання цін. Зазвичай в сезон відпочинку ціни різко збільшуються, а раннє бронювання гарантує вам якісний відпочинок за хорошою ціною.

 

І останнє, не менш важливе. Ви можете спокійно та без метушні підготуватися до відпочинку. Вирішити всі справи, підготувати необхідні документи, визначитися, що саме потрапить до валізи а також обрати екскурсії, які Вас зацікавлять.

«Гарячі тури» або раннє бронювання – що краще?

Один з популярних аргументів серед туристів: «навіщо брати путівку заздалегідь, якщо я можу вигідно купити «гарячий тур» в останній момент»? І дійсно, пропозиції з терміном 5-7 днів до вильоту реалізують за дуже привабливими цінами. Але вони доступні лише тим, хто не прив'язаний до певної дати, та здатний відправитися на відпочинок в будь-який момент. Або ж сподівається, що йому пощастить, і на початок відпустки вдасться отримати вигідну пропозицію за низькою ціною.

Варто прояснити, що раннє бронювання – це можливість заздалегідь викупити номер у вподобаному вами готелі, з вильотом у зручний час. У випадку з «гарячими» турами все інакше – чартерний рейс та не дуже гарні номери в готелях, які залишилися. Тобто, обирати клієнту особливо не доводиться – туроператор продає послуги, якими не скористалися.

Що таке "хвилі раннього бронювання"!

Кожен з туроператорів має так звані "Хвилі раннього бронювання". Це періоди максимольної та мінімальної знижки на тур при умові раннього бронювання. Відомо, що чим раніше до вильоту Ви бронюєте тур, тим дешевше. 

Якщо Ви бронюєте тур взимку на літо, то чим більше часу буде до вильоту, тим вигідніше!
Перша хвиля - як тільки відкрився доступ до раннього бронювання, а це в основному грудень-січень, тоді ціни максимально низькі. Знижка на тур коливається від 40% до 50%.

Друга хвиля - лютий, готелі частково заповнені за грудень-січень, тому знижка на тур менша - 30-20%

Третя хвиля - березень, багато готелей вже майже заповнені, знижка на тур - 15-10%

Тому, якщо Вам в грудні турменеджер пропонував тур за 1000 Є, а вирішили Ви бронювати тільки в березні, то не чекайте, що ціна буде такаж, як два чи три місяці тому!

Але, обовязково уточнюйте інформацію щодо свого туру в менеджера! 

Чому не варто боятись бронювати завчасно?!

Орієнтуючись на попередньо вказані переваги, все ж таки бувають моменти, коли:  

- за два тижні до вильоту ціна стала дешевшою, ніж ви бронювали завчасно;
- хтось з членів сімї за станом здоровя не може летіти;

- після заброньованого туру, Ви хочите змінити готель, кількість ночей або дати туру!

Що тоді робити?!

1. Якщо за два тижні до вильоту Ви перевіряєте ціну і вона нижча за заброньовану завчасно, то Туроператор повертає різницю. Висновок, Ви в любому випадку нічого не втрачаєте!

2. Якщо хтось з сімї захворів, то оператор обовязково піде Вам на зустріч, умови скасування броні уточнюйте у свого менеджера! Але краще оформити "страховку від невиїзду"! 

3. Якщо, доприкладу, Ваші друзі їдуть в інший готель, чи у Вас змінились дати відпустки -  не хвилюйтесь, можливе перенесення бронювання на інші дати чи готель, але згідно умов Туроператора, в якого заброньований тур!

В цілому, раннє бронювання - зручний і, безсумнівно, вигідний метод покупки туру, який має більше переваг, ніж недоліків. Ви отримуєте знижку, обираєте найкращий готель, заздалегідь продумуєте всі деталі відпустки ...Звичайно, є в цьому певна частка авантюризму, але хто не ризикує - той не п'є «халявні» коктейлі на морському пісочку ...

Отож, плануйте відпочинок завчасно, та відпочивайте дешевше і якісно! А ми Вам у цьому допоможемо!


Заповніть форму і отримаєте найкращу пропозицію