Будапешт + Відень


Меню на вік-енд - Будапешт та Відень!

1.День

18:30 - збір групи на залізничному вокзалі.
19:00 - виїзд зі Львова.  Перетин українсько-угорського кордону. Нічний переїзд.

2.День

Прибуття в Будапешт.
Оглядова екскурсія по Будапешту. Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю - це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси ... Парламент, Площа Героїв, поспект Андраши, замок Вайдахуняд ... і це не все, що чекає Тебе в Будапешті. Вільний час.

Sentendre

Рекомендуємо:
відвідати містечко Сентендре*, яке перенесе Тебе у час середньовіччя — вузенькі вулички, безліч сувенірних лавок, старенькі сербські церкви... ну і звичайно музей марципанів! Запрошуємо у світ нових вражень! (15 євро)

відвідати торговий центр "Кампона"! Тут Ти зможеш повністю поринути у світ шопінгу, а також у Тебе буде унікальна можливість побувати океанаріумі-тропікаріумі. Тебе чекають 8 величезних залів, де можна зустріти безліч представників дикої і екзотичної природи! Кожен буде мати можливість побувати в тропічних джунглях , у величезному тунелі-акваріумі, де Ти познайомишся з морськими хижаками , тисячами маленьких риб і побачиш всю красу кольорового коралового рифу! Також у тебе буде унікальна можливість познайомитися з справжнім скатом , який радо запрошує до себе всіх відвідувачів , а також дозволяє до себе доторкнутися ! (трансфер 9євро)

- прогулянку на кораблику по Дунаю (20 євро). Тут, на Набережній Будапешта, наче в галереї, тільки картина одна. І здається тут нічого лишнього, кожна будівля, кожен міст, кожна деталь на картині гармонює з іншою. І саме з кораблика можна роздивитись всі деталі Парламенту, Рибацького Бастіону, Королівського палацу, та загадати бажання пропливаючи під мостами, якими так гордиться Будапешт.
Ночівля на території Угорщини. 

3.День

Сніданок. Переїзд на територію Австрії.

Екскурсія у Відні - місті музики, вальсів, парків, випічки і вина. Стиль міста дуже пишний: білі коні, танцюючі під елегантну музику; багаті декорації пам'ятника імператриці Марії Терези; інтер'єри зовні строгих міських будинків; позолочена постать Іоганна Штрауса на могилі із зеленими деревами; чутлива музика Ріхарда Штрауса; геометрична мозаїка орнаментальних полотен Густава Клімта; повільна розмірена мелодія механічного годинника. Величне, привабливе і чарівне місто зачаровує своїх гостей шармом і аристократичною витонченістю. Це вальсуюче місто. Як великосвітська пані з чудовими манерами, Відень нікуди не квапиться, і буде краще, якщо, гуляючи його вулицями і милуючись палацами в стилі бароко, не будеш поспішати і Ти.

Вільний час, щоб насолодитись містом самостійно. 

Братислава

Рекомендуємо: 

- відвідати Скарбницю Габсбургів (20 євро), яка вражає своєю колекцією коштовностей та реліквій, які передавалися з покоління в покоління. Лише тут можна побачити на власні очі колиску сина Наполеона, найбільший смарагд у світі, єдину в світі восьмикутну корону, Чашу Грааля, яка дає безсмертя, славнозвісний Спис Долі...! Зі  Списом Долі Карл Великий не програв жодної зі своїх 47-ми битв, його також прагнув отримати Гітлер під час Другої світової війни!
- трансфер до Палацу Шенбрунн (8€). Палац разом з оточуючими його будівлями і величезним парком, - один з найважливіших культурних пам'яток Австрії. Поряд з палацом Шенбрунн розкинувся прекрасний парк  закладений 1705 року чоловіком імператриці Марії Терезії. Влітку тут рай для любителів квітів і фонтанів. У парку розташований  лабіринт, пальмовий будиночок і найстаріший зоопарк в світі. Зараз у зоопарку Шенбрунн мешкає більше 500 видів тваринний.

“Легенди вишуканого Відня”* (12 євро), під час прогулянки Ти пройдеш по непротоптаному туристичному маршруті та побачиш інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал; найдавніша церква Святого Рупрехта; будинок Моцарта і, звичайно-ж, «танцюючий годинник» - Анкерур, від якого кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін.

- автобусна екскурсія - "Відень неперевершений” - запрошуємо на  Рінгштрассе! Коли в повітрі витав запах свята, хвої і ароматних свічок, імператор Франц Йосиф I підписав указ про знесення оборонних міських стін, що оточували в той час Відень. На їх місці утворилася Рінгштрассе, де будівлі повинні були показувати велич Габсбургів та Австрійської імперії. Віденський оперний театр, Парламент, Ратуша — помпезність цих будівель просто захоплює подих! Також ми потрапимо до Будинку Хундертвассера! Навіть не будинок, а спектакль, розкреслений асиметричними чотирикутниками фасад, керамічна плитка, як головний елемент декору: немає двох вікон однакової форми і розміру, нерівні стіни, підлоги, що нагадують лісову стежку. І все це в обрамленні божевільно-буйної рослинності всіх відтінків зелені (15 євро)

Збір групи. Перетин українсько-угорського кордону. Нічний переїзд до Львова.

4.День

Прибуття до Львова орієнтовно о 11:00.


Заповніть форму і отримаєте найкращу пропозицію