Єгипет

Єгипет

Віза

З 1.04.2015 року змінюється візовий режим в Єгипті по відношенню до України. Туристичну візу для в’їзду в Єгипет українці можуть придбати відразу по приїзду в країну за умови придбання повного турпакету (переліт, проживания, переводы, страхування). Туристам, які купують тільки переліт чи тільки проживання необхідно звертатися за візою в посольство Єгипту. Віза дає право на перебування на території Єгипту протягом 1 місяця. Вартість візи — 25$ .


Документи для отримання візи:

1. Закордонний паспорт (що діє не менше 6 місяців з дня закінчення запланованого туру).
2. Туристичний ваучер.

Збір за візу не стягується з дітей до 12 лет, вписаних в паспорт до батьків.
Діти з 14 років повинні мати свій закордонний паспорт.
Дити до 14 років можуть мати свій паспорт або повинні бути вписані в паспорт батьків. На вписаних в паспорт батьків дітей у поверненні від 5 до 18 років повинні бути вклеєні і завірені печаткою відповідні фотографії.