Шрі-Ланка

Шрі-Ланка

Оформити візу можна:

По прильоту в аеропорту. Вартість візи 35 USD.
Оформити самостійно дозвіл на сайті www.eta.gov.lk. Вартість візи 30 USD. Оплату можна здійснити за допомогою карток MasterCard і Visa. Про отримання дозволу ЕТА заявник буде повідомлений через свою електронну пошту.
Внимание: після отримання ЕТА, рекомендується мати при собі копію повідомлення про видачу для паспортного контролю в Коломбо.
Безкоштовним залишиться оформлення візи для дітей до 12 лет.

Для громадян країн СНД, які відвідують Шрі-Ланку транзитом, віза також буде безкоштовною (до 48 годин)

Документация, необхідні для оформлення візи в Шрі-Ланку

— Закордонний паспорт (що діє не менше шести місяців з дня виїзду з Шрі-Ланки)
— Міграційна карта заповнена англійською мовою (можна отримати в літаку або на кордоні)
— Ваучер на туристичне обслуговування
— Грошові кошти з розрахунку $ 25- $ 50 на день перебування в країні

Вимоги до документів

Наявність підпису власника в паспорті
Термін дії паспорта повинен бути не менше шести місяців з дня виїзду з Шрі-Ланки
Дити до 12 років можуть мати свій паспорт або повинні бути вписані в паспорт батьків. На вписаних в паспорт дітей старше 5 років повинна бути вклеєна фотографія
У паспортах громадян Узбекистану має стояти штамп МВС (дозвіл на виїзд закордон).