Курс валют USD 25.75 : EUR 28.70
+38 0332  74 91 91
office@novimandry.com

Пошук по сайту
+38 050 377 0727, +38 063 567 6666, +38 097 554 9293

 

Документи, необхідні для отримання візи

 
Відповідно до рішення Імміграційної Служби та Служби Державної безпеки ОАЕ з 06.01.2009, для отримання туристичної візи в ОАЕ потрібні:
1. відсканована кольорова копія паспорта (1-а сторінка, формат JPG.)
2. відсканована кольорова фотографія (3,5 см х 4,5 см, формат JPG.)
Термін оформлення візи: стандартна туристична віза оформляється від 4 до 7 робочих днів. Робочими днями в ОАЕ вважаються неділя, понеділок, вівторок, середа і четвер. Вихідними — п’ятниця і субота. Неділя вважається вихідним в Україні.
Термін дії візи: 30 днів.
 
Вартість візи: $ 80
 
Візи для дітей:
• Діти з власним паспортом: віза оформляється тільки якщо дитина виїжджає з батьком, які мають те ж саме прізвище. Якщо у дитини окремий паспорт, то для неї відкривається окрема віза по вартості дорослої людини.
• Діти, вписані в паспорт батьків: віза оформляється безкоштовно. Для оформлення візи відмінність у прізвищах не грає ролі. Якщо дитина вписана в паспорт одного з батьків, то обов’язково вказувати, в чий саме паспорт. ЯКЩО ДИТИНІ  ВИПОВНИЛОСЯ 5 РОКІВ — її фотографія повинна бути вклеєна в ПАСПОРТ.
 
Примітки:
 
Послуги з оформлення віз в ОАЕ надаються тільки для осіб, які набувають туристичні путівки в нашому турагентстві. Оформленням віз окремо від турпакета турагенство не займається.
Запит на відкриття візи подається після оплати туру.
У разі відмови у видачі візи, імміграційна служба ОАЕ в праві не мотивувати причину відмови / затримки у видачі візи.
При відмові / затримці імміграційними службами ОАЕ у візі ануляція туру відбувається відповідно до договору на туристичне обслуговування.
Запит на видачу візи подається в імміграційну службу (не в Києві, а в ОАЕ), тільки після підтвердження готелю.

Особи, які вчинили раніше на території ОАЕ правопорушення, або які порушили імміграційні правила, автоматично вносяться імміграційними властями ОАЕ в «чорний лист», і надалі їм відмовляється у в’їзді в ОАЕ навіть за наявності на руках оформленої візи. Довше розглядаються дані туристів, які мають таку ж, або співзвучне прізвище, яка знаходитися в «чорному списку» Якщо в «чорному листі» імміграційних служб ОАЕ є однофамільці або особи з співзвучним прізвищем, то влада може запросити гарантійний лист і заставу в розмірі 1500 $ . Громадянам України або країн СНД, які мають співзвучні арабським імена або прізвища (Мухаммед, Алі, Саїд і т.д.) або народилися в арабській країні, оформлення візи займе більше днів.

Віза ОАЕ не вклеюється в паспорт. Вона має форму альбомного листа А-4. У паспорт ставлять лише штампи в’їзду і виїзду з країни. ТУРИСТИ ОТРИМУЮТЬ КОПІЮ ВІЗИ ВІД НАС ЗА ПАРУ ДНІВ ДО ВИЛЬОТУ. БЕЗ КОПІЇ ВІЗИ НЕМОЖЛИВО пройти реєстрацію на ЛІТАК У КИЄВІ!
В Еміратах (ПЕРЕД паспортного контролю в ТЕРМІНАЛІ I) ТУРИСТІВ зустрічають представники приймаючої сторони і віддають ОРИГІНАЛ КОПІЇ ВІЗИ, ЯКА ПОТРІБНА ДЛЯ проходження паспортного контролю, АЛЕ ТУРИСТИ МОЖУТЬ пройти паспортний контроль І С ТОЙ КОПІЄЮ, ЯКУ ОТРИМАЛИ В УКРАЇНІ.
У ТЕРМІНАЛІ II ОРИГІНАЛ КОПІЇ не видають! Туристи проходять паспортний контроль за ксерокопією, яку вони отримали в Києві.
Якщо турист замовляє VIP-обслуговування (Мархаба-сервіс) в аеропорту Дубая, то його копія візи перебувати у представників служби «Мархаба».

Порушення візового режиму.

Клієнти повинні повністю усвідомлювати жорстку політику влади ОАЕ щодо іноземців, які порушили імміграційне законодавство. Штраф за перебування в ОАЕ після закінчення терміну дії візи становить 100 $ за кожен день. Штраф стягується безпосередньо з туриста в момент виїзду з ОАЕ.