Курс валют USD 25.75 : EUR 28.70
+38 0332  74 91 91
office@novimandry.com

Пошук по сайту
+38 050 377 0727, +38 063 567 6666, +38 097 554 9293

Документи, необхідні для отримання візи
 
Громадянам України, Латвії, Литви, Казахстану, Словенії, Чехії та Естонії віза оформляється по прибуттю в аеропорт. Термін дії візи становить 14 днів з моменту в’їзду в країну. За порушення візового режиму покладається штраф, який сплачується під час проходження паспортного контролю при виїзді з країни. Порушення візового режиму не є підставою для відмови в наступних візах.

Отримання візи відбувається біля стійки «VISA ON ARRIVAL», де необхідно надати:
1. Паспорт (дійсний не менше 6 місяців планованої дати в’їзду в країну).
2. Одну фотографію 3х4 або 4х6 (зроблену не раніше 6 місяців до оформлення візи).
3. Копію квитка (міграційні служби перевіряють дату зворотного вильоту). Ксерокопію квитка можна зробити на місці в а / п, безкоштовно, або ж заздалегідь, в Україні.
4. Міграційну картку (подається вже заповнена, разом з основним пакетом документів).
5. Візову анкету (анкета заповнюється туристами самостійно, від руки). Анкета видається міграційними службами аеропорту в Бангкоку.
Увага !!!
Починаючи з 1 квітня 2011 року, при оформленні туристичних віз по прильоту в Таїланд або в консульських установах, буде стягуватися візовий збір у розмірі 1000 тайських бат (~ 35 у.о.).
 
Візи для дітей.
Діти з 14 років повинні мати свій закордонний паспорт.
Діти до 14 років можуть мати свій паспорт або повинні бути вписані в паспорт батьків. На вписаних в паспорт дітей старше 6 років повинна бути вклеєна фотографія.
Примітки.
Увага! Міграційна служба аеропорту Бангкок може попросити прилітають туристів пред’являти готівку або банківські картки, як доказ платоспроможності. Необхідно з собою мати готівку або банківські картки (бажана сума — 500 USD на людину).
 
Якщо термін Вашого перебування в країні більше 2-х тижнів, необхідно відкрити візу заздалегідь в Консульстві Таїланду в Україні.
Перелік необхідних документів:
1. Паспорт (дійсний не менше 6 місяців планованої дати в’їзду в країну).
2. Візова анкета (заповнюється туристами самостійно, від руки, англійською мовою).
3. Одна фотографія 3х4 або 4х6 (зроблена не раніше 6 місяців до оформлення візи).
4. Авіаквиток (в обидва кінці, повністю оплачений).
5. Довідка з місця роботи або навчання (і її переклад на англійську мову, завірений в бюро перекладів).
6. Довідка з банку про стан рахунку (або тревел-чеки на суму 500 USD на людину).
Консульство має право вимагати подати додаткові документи в залежності від мети поїздки.